Telefon 384 721 216
Velikost písma

16.6.2025 - 17.6.2025 - ZZ - ústní část

29.4.2025 - 1. náhradní termín Jednotné přijímací zkoušky

30.4.2025 - 2. náhradní termín Jednotné přijímací zkoušky

17.4.2025 - Velikonoční prázdniny

25.4.2025 - MZ - profilová zkouška

Cesta k této kategorii: Úvodní stránka / Přijímací řízení / kritéria - RYBÁŘ

Rybář 41-53-H/01

Školní rok 2025/2026

Tříleté denní studium pro uchazeče ukončené závěrečnou zkouškou.

Počet přijímaných žáků: 60

 

1.  kolo přijímacího řízení

Kritéria přijetí:

Uchazeči budou přijati na základě:

  • nejnižšího součtu průměrného prospěchu za 1. pololetí 9. ročníku a 2. pololetí 8. ročníku  ZŠ
  • V případě rovnosti bodů rozhodne:
    • nižší průměrný prospěch v 1. pololetí 9. ročníku ZŠ
    • nižší průměrný prospěch v 2. pololetí 8. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu přírodopis v 1. pololetí 9. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu chemie v 1. pololetí 9. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu přírodopis v 2. pololetí 8. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu chemie v 2. pololetí 8. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu matematika 1. pololetí 9. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu český jazyk v 1. pololetí 9. ročníku ZŠ
    • lepší hodnocení z předmětu anglický jazyk v 1. pololetí 9. ročníku ZŠ
  • Školní přijímací zkouška se nekoná.
  • Obor má zdravotní omezení (viz NV č. 211/2010 Sb.), u uchazeče se vyžaduje na přihlášce ke studiu potvrzení o zdravotní způsobilosti.

 

Přílohy přihlášky:

  • Hodnocení na vysvědčeních z předchozího vzdělávání
  • Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti

 

Ing. A. Vondrka Ph.D., v.r.
ředitel školy

Přílohy přihlášky:

Hodnocení na vysvědčeních z předchozího vzdělávání
Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti

 

Ing. A. Vondrka Ph.D., v.r.
ředitel školy

Kde nás můžeš sledovat

Kontakty

Střední škola rybářská a vodohospodářská Jakuba Krčína, Třeboň, Táboritská 688

Táboritská 688, 379 01 Treboň

+420 384 721 216

Partneři, sponzoři, organizace

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout